sunnuntai 31. joulukuuta 2017

Menestystä vuodelle 2018! / Happy New Year 2018!

Vuosi 2017 alkaa olla lopuillaan. Tältä vuodelta on helppo siirtää tavoitteet piakkoin alkavalle uudelle vuodelle, koska kaikki vuosi sitten asettamani tavoitteet jäivät saavuttamatta. Niin näyttelyrintaman Ruotsin ja Norjan valioituminen, kuin pk-koerintaman HK2 ja VK1 jäivät kaukaisiksi haaveiksi. Uutta yritystä siis vuonna 2018 luvassa! Pitää toivoa että tulevana kesänä vältämme esimerkiksi kesän 2017 tassuhaverit.

Toisaalta yllättäviä onnenpotkujakin sattui. Kaidan hieno urotyö syksyllä oli ehkä vuoden kohokohta. Pieleen mennyt koekausi ei harmittanut enää, kun hollannikas osoitti todellisessa elämässä omaavansa riittävät hakukoiran elkeet! Ja äärimmäisen onnellinen olen ollut myös siitä, että Nuutti-corgi on yhä kanssamme. Moneen kertaan vuoden aikana olen ehtinyt itkeä yhteisen taipaleemme loppua, mutta niin vain corgipappa on sinnikkäästi jatkanut taivallustaan, vaikka omistajalla onkin meinannut usko loppua. Menemme jo jatkoajan jatkoajalla, mutta sitäkin arvokkaampia ovat nämä hetket olleet <3 Ensi vuodelle on edessä raskaita päätöksiä väistämättä, mutta niitä en murehdi nyt.

Tuokoon vuosi 2018 kuitenkin myös paljon kaunista ja hyvää! Olkoot ne sitten onnistumisia tai epäonnistumisia, niin kaikesta voi oppia ja luottakaamme siihen, että kaikella on tarkoituksensa.


Oikein ihanaa alkavaa vuotta 2018, toivovat Kaida ja Nuutti henkilökuntineen!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti