tiistai 12. joulukuuta 2017

Winner takes it all

Nordic Winner 2017/M.Paavola
Tämän vuoden aiemmat näyttelyt ja palveluskoirakokeet ovat menneen niin mönkään, että Messarin suurnäyttelyidenkään suhteen ei ollut suuria toiveita. Mätsäritreenaus kuitenkin kannatti, sillä Kaida räjäytti viikonloppuna palkintopotin!

Perjantaina meidän niukkaturkki oli 8 koiran joukosta tanskalaistuomarin päätöksellä paras narttu ja VSP= Helsinki Winner -17. Sijoitus oli mitä mieluisin, sillä saimme Kaidalle hienon arvostelun ja se sai tittelit ja palkinnot, mutta meidän ei tarvinnut jäädä Messukeskukselle odottamaan ryhmäkehiä (vaan pääsimme päiväunille huoneistohotelliimme :D )

Nordic Winner 2017/M.Paavola
Lauantaina Pohjoismaiden Voittaja oli houkutellut paikalle pitkisholskuja jopa 14 kpl. Siitä joukosta ruotsalainen tuomari valitsi ainoana valionarttuna esitetyn Kaidan rotunsa parhaaksi. Saimme siis tähän asti puuttumaan jääneen NordicWinner tittelin :O Ryhmäkehästä ei Kaidalle sijoitusta herunut, mutta sen sijaan lyhytkarvainen holsku nousi RYP2-palkintopallille! Olin rodun menestyksestä todella iloinen, sillä holskut eivät todellakaan ole perinteinen ryhmäsijoittujarotu! Rodun saama positiivinen julkisuus Messarissa on aina plussaa.

Sunnuntaina alkoi jo näyttelymaratooni väsyttää niin koiraa kuin omistajiakin, mutta niin vain Kaida pisti parastaan ollen jälleen ROP ja ansaiten vielä Voittaja -17 tittelinkin viikonlopun päätteeksi ^_^  Emme ehtineet sunnuntaina jäädä enää odottamaan ryhmäkehiä, vaan suuntasimme hyvissä ajoin pitkälle kotimatkalle.

Nordic Winners 2017/ M.Paavola
Upeat tulokset korvasivat kaiken ajan ja vaivan, mitä kolmen päivän näyttelymaratooni vaati <3 Onneksi kuitenkaan tämmöisiä putkia ei ole joka vuosi, sen verran voimia verottava viikonloppu oli. Mutta etenkin muutoin huonosti menneen vuoden jälkeen tälläinen vuoden päätös näyttelyrintamalla oli tervetullut piriste meille kaikille!

 Kaidan saamat sanalliset arvostelut löytyvät kokonaisuudessaan Näyttelyt-sivulta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti