sunnuntai 17. joulukuuta 2017

Jouluksi (uuteen) kotiin!

Niin mukava kuin vuokra-asuntomme Oulun Toppilassa olikin, niin kesän jälkeen alkoi tilan (ja naapurirauhan) kaipuu kasvaa kummasti. Muutama äänekkäämpi uusi naapuri ja seudun parhaiden ulkoilumetsien muuttuminen rakennustyömaaksi painoivat vaakakupissa vahvasti. Aloimme pohtia onko järkevää enää maksaa vuokraa vai olisiko syytä sijoittaa asuntolainaan ja omaan kotiin.

Onneksi onni potkaisi ja löysimmekin talomarkkinoilta itsellemme suht helposti kaikin puolin miellyttävän oman kodin! Mukava noin sadan neliön omakotitalo isolla tontilla ja lähellä loputtomia ulkoilumaastoja oli niin houkutteleva, että vaihdoimme mereisen Toppilan hieman sisämaahenkisempään Heikinharjuun. Viime viikot on töiden ohessa yritetty taas pakkailla elämää laatikoihin ja loppuviikko siirretty omaisuutta osoitteesta toiseen. Pikkuhiljaa urakka alkaa olla ohi ja pääsemme opettelemaan omakotitaloasumisen saloja.

Ainakin koirat osasivat heti arvostaa omaa pihaa: Kaida vetelee riemurallia pitkin lumikinoksia ja Nuutti yrittää pysyä perässä haukkuen tiukkoja komentoja pikkusiskolleen. Ensi kesänä lienee edessä tontin aitaaminen, ettei ralli laajene liian pitkälle naapurustoon :D

Tässä vielä pieni kuvakavalkadi meidän lauman uudesta reviiristä!

Muuttorumban väsyttämät löysivät heti uudesta kodista parhaat paikat

Lenkkipolut metsiin aukeavat ihan läheltä

Kaida kävi tutustumassa Huutilammen luontopolkuun

Oma piha, paras piha <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti