lauantai 25. syyskuuta 2021

Meidän junnu täytti jo 3 vuotta!

 

Eihän sitä voi lakata päivittelemästä, että kylläpä aika rientää, kun meidän lauman pentukin ehti jo yhtäkkiä kolmen vuoden ikään! Vietimme siis 21.9 Minan 3 v. synttäreitä (toivoen että tämä ikä olisi se rajapyykki josta koiralle alkaisi kehittyä vähän sitä keskittymiskykyäkin). Juhlapäivä oli hyvä syy lähteä testaamaan kesällä Oulun pohjoispuolelle avattu uusi, aidattu koirametsä. Metsästä löytyy koirille temmellyskenttää, mutta myös laavu nuotiopaikkoineen ym joten kaksilahkeiset pääsivät samalla pitämään piknikkiä tulen äärellä.

 

Oli tosin vähän ikävä huomata, että vilkkaan moottoritien ja koirametsän aidan välillä ei ollut juurikaan puustoa, joten Mina paineli ensimmäisen puoli tuntia rallia aidan viertä aina kun sai näkölähdön autosta. Läkähdyksiin itsensä nopeasti saanut päivänsankari joi sitten sen verran antaumuksella vettä, että loppureissun ajaksi sidoin sen suosiolla puuhun kiinni, ettei se vatsa vettä täynnä enää hönkisi aidanviertä tuhatta ja sataa. Omalle porukalle varattava koirametsä on kiva idea, mutta huomattiin kyllä että nuotiohommia varten metsä pitäisi kyllä varata suosiolla kahdeksi tunniksi, ettei tulistelussa tulisi kiire. Ja tosiaan me ehkä odotellaan että motarin ja aitauksen väliin ehtii vähän alkaa kasvaa enemmän pusikkoa, ennen kuin viedään Mina sinne uudestaan :D Tehokas väsyttämiskeinohan se adhd koiralle oli, mutta loukkaantumisriskin vuoksi ehkä ei niin hyvä idea.

Tässä pieni kuvakavalkaadi Minan synttäreiltä! Seuraavaan postauksen yritän muistaa vihdoin selostaa meidän taannoisen hakukokeen maasto-osuuden vihdoin ja viimein...Ei kommentteja:

Lähetä kommentti