maanantai 30. lokakuuta 2017

Alkutalven päivityksiä

Lisäilin Kaidan luonnetestin videointeihin linkkejä Koetuloksia-sivulle. Video on kolmessa osassa, mutta pimeää huonetta lukuunottamatta lähes kaikki testinosiot saatiin tallennettua!

Ouluun on vihdoin saatu valkea maa, ja koirille se on kelvannut oikein hyvin pimeän ja märän syksykauden jälkeen. Lämpötila on pysytellyt parin plussa-asteen ja miinus viiden välillä. Toiveissa olisi, että nyt satanut lumi jäisi maahan. Iltalenkkeily on paljon miellyttävämpää lumen valaistessa maisemaa, verrattuna sulaan maahan, jolloin iltaisin ei meinaa taskulamppujenkaan kanssa erottaa mitään.
16.pvä lokakuuta
30.pvä lokakuuta

Yritämme kuntouttaa Nuutin heikkoa takajalkaa tukemalla sitä lenkkien aikana talutusremmin "henkselillä". Kevyellä tuntumalla olevan remmin ansiosta Nuutin takamus ei jatkuvasti yritä keikahtaa oikealle kankulle, joten se on reipastunut välillä tekemään pidempiä lenkkejä. Myös jalan liikerata on normaalimpi remmin ansiosta ja jalan lihaksisto on jopa vähän kehittynyt kesästä. Sisätiloissa jalan käyttö ei kuitenkaan ole vielä parantunut. Lääkitysten ansiosta lihasjumeja yms. on saatu hyvin kuriin, mutta katsotaan riittääkö lihaskunnon kehittäminen saamaan takajalkaan lisää eloa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti