maanantai 14. elokuuta 2017

Pakolliset jossittelut

Eilen sain kuvailtua Ruotsin reissumme, mutta en saanut samaan postaukseen mahtumaan päivittelyä siitä, mitä kaikkia tavoitteita meiltä nyt romuttui tältä vuodelta. Tässä aiheesta lyhyt listaus, mitä olisi voinut tapahtua, JOS Kaida olisi saanut sertin Svenstavikista.

  • Ruotsin muotovalioituminen, ja jos Norjastakin 7.10 tulisi serti, niin oltaisiin saatu Kaida Pohjoismaiden muotovalioksi (mikä oli oma henk.koht tavoitteeni koiralle tämän vuoden näytelmistä) ja samalla Kansainväliseksi muotovalioksi.
  • Oltaisiin kerrankin saatu pisteitä rotuyhdistyksen Vuoden Holsku -kisaan, mm. näyttelyholsku ja Vuoden kansainvälisin -kategorioihin.
  • C.I.B tittelillä oltaisiin voitu saada palveluskoirayhdistyksemme vuoden 2017 juhlavuoden (yhdistys täyttää 70 vuotta) pränikkä, kun yhdistys ensi tammikuussa palkitsee menneen vuoden menestyneitä koiria.
  • Oltaisiin voitu harkita Kaidan sterilointia jos näyttelyrintamalta olisi saatu voitettua "ylin" titteli, eli kansainvälinen muotovalio. Näin juoksut ei olisi haitanneet kesän 2018 koekautta. Sterilointia ei kuitenkaan viitsisi tehdä ennen näyttelyuran "lopettamista", koska ei voida etukäteen tietää mitä tuon turkille tapahtuu leikkauttamisen myötä.

Mutta ei auta jossittelu. Nuo tavoitteet meni romukoppaan tältä vuodelta ja se siitä. Ehkä me tästä vielä noustaan ja käydään siellä Norjan Harstadissa, kunhan on ensin kaiken varalta hommattu ne hammastodistukset ja muut mahdolliset ja mahdottomat raportit! Ja joulukuulle on buukattuna myös Messukeskuksen näyttelyt, jossa tänä vuonna jaossa myös Pohjoismaiden Voittaja-titteli, joka Kaidalta vielä uupuu.

Ja eiköhän me pk-kokeisiinkin vielä päästä. Tänään lunastin paikan su 27.8 hakukokeeseen Kemiin ja 9.9 olisi myös viestikoetta Oulussa tarjolla. Pariin luonnetestiinkin syksylle ollaan jonotuslistalla, jos vaikka paikkoja vapautuisi. Nyt kuitenkin koputan puuta ja intoilen tulevista koitoksista vain maltillisesti: ei voi taas tietää, mitä seuraavia vastoinkäymisiä kohtalo on tiellemme varannut ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti