tiistai 25. elokuuta 2015

Kohti BH:ta, osa 2 / Towards BH, part 2.

Toinen kurssikerta takana. Tänään treenattiin jääviä ja katsottiin, oliko kotiläksyt opeteltu. Ja hyvältähän se Kaidan vire, seuraaminen ja kontakti näytti! Onneksi sain treenikavereilta viime viikolla hyviä vinkkejä, joilla voin opettaa Kaidaa itse hakemaan aktiivista seuraamista ilman että yritän itse sitä sirkustempuilla saada innokkaammaksi.
    Jääviä ollaan treenattu aika vähän, mutta yllättäen ne sujui tänään ekalla yrittämällä lähes moitteitta. Vain eteentulo jäi vinoksi, mutta muutoin paketti oli oikein mukavasti kasassa. Toki istumaan ja maahanmeno voisivat olla vielä nopeammat, mutta niitä voi ehkä hioa vielä myöhemminkin...
   Paikkamakuu oli taas vähän löysä, kun helteessä piti maata. Ei oikein ryhti pysynyt Kaidalla neljää minuuttia, vaan ennen pitkää se taas lepuutti lonkalla makuulla ollessaan.
   Kaiken kaikkiaan kuitenkin alkaa näyttää siltä, että koetta ei ehkä tarvi panikoida sittenkään ihan niin hirveän paljon ;)

We had our second time in BH course. Kaida is progressing quite nicely, she had today very good contact and overall attitude towards healing. The homeworks we have done during last week seems to work as Kaidas expression is more and more intense when we are in training field! Now I have at least a little bit less to worry when we go to the test ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti