sunnuntai 15. maaliskuuta 2015

Kevättä kohden

Oulua on hellitty mainioilla ulkoilukeleillä, joten olemmekin koettaneet ottaa kaiken ilon irti luonnossa liikkumisesta! Koiraporukan kanssa on tullut käytyä lenkillä meren jäällä ja hiihtämässäkin on Kaidan kanssa käyty järven jään lisäksi nyt kahdesti koiraladullakin. Ehkä akut alkavat taas pimeän talven jälkeen latautua, kun itsellänikin on paljon enemmän virtaa lähteä touhuilemaan karvakorvien kanssa :)

Nuutti pääsi taas vaihteeksi avopuolison vanhempien luokse lepokotiin hellittäväksi. Ilmeisesti Nuutin cartrophen-pistoskuuri on piristänyt papparaista, sillä se on nyt viime viikkoina alkanut mm. ensimmäistä kertaa tälle talvelle kiipeilemään lumihankien päälle, kieriskelemään lumessa ja yhä useammin haastaa taas Kaidaa painiotteluihin kotona. Välillä se on kuitenkin ansainnut enemmän omaa rauhaa ja lepoa jota hoitokodissa on tarjolla yllin kyllin! :)

Koska kotona on pari päivää ollut vain virtaa täynnä oleva raitapaitakakara, olemme keskittyneet purkamaan Kaidan loputonta tekemisenhalua. Puolenviikon kalenteri näyttikin tältä:
- Keskiviikko: eka vetohiihtokerta ladulla, matka vain 1,5 km, sen jälkeen maastolenkki vapaana.
- Torstai: hallitreenit, jossa perustokoilua ja leikittämistä.
- Perjantai: päivällä tottistreenit pihalla holskuseurassa Eilan ja Brimin kanssa. Illemmalla 3 km hiihtolenkki koiraladulla.
- Lauantai: kävimme kaupungilla asioilla, ja Kaida pääsi seuraamaan cityvilinää ja shoppailemaan itsekin Mustiin&Mirriin. Sen jälkeen vuorossa tottistreenit, joihin saatiin Brimin lisäksi paikalle pitkäkarvat Nelli ja Naava. Treenien päätteeksi joukon nuoriso, eli Kaida ja Naava pääsivät vielä remuamaan keskenään merenrannalle.
-Sunnuntai: rauhallisempi kotipäivä. Kokeiltiin, mitä Kaida pitäisi jumppapallo-tasapainoilusta. Iltapäivälle suunnitteilla pidempi kävelylenkki ja sitten lisää laiskottelua ;)

Valitettavasti vetohiihdosta ja meidän tottistelusta ei ole kuvatodisteista, mutta tässä vähän Kaidan "dopoilua" ja lentoon lähdössä olevia junnuraidakkaita:
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti