sunnuntai 12. helmikuuta 2023

Kaida 9 vuotta!

 Uskomatonta kyllä, Kaida muorilla tuli mittariin jo 9 vuotta! Synttäreiden kunniaksi seniori pääsi eilen uintireissulle koirauimalaan, ja olihan sillä kivaa kun sai yksinään polskia. Tänään oli tarkoitus käydä hiihtoreissulla Kaidan kanssa, mutta helmikuinen vesisade vesitti sen suunnitelman. Sen sijaan teimmekin pitkän metsälenkin ja Kaida sai kanniskella keppejä sydämensä kyllyydestä. Ja lenkin jälkeen oli kakun vuoro, tällä kertaa ei edes tarvinnut jakaa herkkuja pikkusiskon kanssa :D Toivotaan että meillä on vielä monet synttärit edessäkin juhlittavana ja Kaida pysyisi terveenä seniorivuotensa!



Joensuusta ollaan saatu välillä tilannepäivityksiä. Minalla on edennyt hyvin mahan kasvatus ja pikkuhiljaa kai alkaisi olla jo synnytyksenkin aika. Ei kuitenkaan näin pentueen isoäidin (eli Kaidan Ruusa-siskon) synttäriksi pennut sentään syntyneet sopivasti. Onneksi tuli vietyä Mina kasvattajan hoiviin hyvissä ajoin jo reilu viikko sitten, sen jälkeen sillä on maha venähtänyt huomattavasti ja nyttemmin junareissu olisi ollut varmasti tukalampi mama-to-be:lle. 

Alla kasvattaja Sannan kuva Minasta mahoineen tältä päivää. Eiköhän siellä useampi joulupipari ole uunnissa koosta päätellen 😁

Kuva @ Sanna Varis Jørgensen


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti