maanantai 3. lokakuuta 2016

Syyskuulumisia

Syyskuu sujui koirilla alkukuun jälkeen rennoissa tunnelmissa. Hakukokeen jälkeen taisin käydä Kaidan kanssa kerran tai kaksi tottistelemassa ja Nuutin kanssa kaverikoirakeikalla, mutta muutoin koirat ovat saaneet laiskistua kotioloissa. Sohvannurkat tyynyineen ja viltteineen ovat olleetkin ahkerassa käytössä, kun koirat ovat tyytyväisenä vetäneet unta palloon. Pari päivää ehdin piipahtaa Kuusamossa koirien kanssa "syyslomalla". Kaidalla ei näytä olevan ongelmia siirtyä aktiivisesta treenikaudesta suoraan anti-aktiivisiin viikkoihin. Se on ottanut kaiken levon kannalta ja lähinnä päivälenkeillä sitten purkanut ylimääräistä energiaa juoksemiseen ja keppien raateluun.

Nyt kuitenkin opiskelukiireet ovat takana ja lokakuu pyörähtänyt käyntiin, joten ehkä taas jaksaa aktivoitua treenaamaan! Olisin ilmoittanut Kaidan hakukokeeseen marraskuun alkuun, mutta olin liian hidas ja paikat ehtivät mennä. Olemme kuitenkin varasijalla, joten katsotaan päästäänkö vielä tälle vuodelle kokeeseen. Ekan kokeemme perusteella on ainakin helppo tietää, mitä kaikkea meillä on esimerkiksi hakutreeneissä vielä tehtävää, joten treeniohjelman kanssa ei tarvi pähkäillä liiaksi ;)

Ensi viikonloppuna on Kaidan MH-luonnekuvauksen aika. Mielenkiinnolla odotan lauantaita ja Maaningan reissua. Harmillisesti Marko ei saanut töistä vapaata reissulle, mutta sain kuitenkin värväyttyä paikanpäälle Kaidan sisaren omistajan meille videoimaan suorituksen. Pari tämän pentueen koirista on jo MH:ssa käynyt, joten saa nähdä onko Kaida tulosten perusteella samasta puusta veistetty. Toisaalta hieman arveluttaa, koska olen Kaidan kanssa niin paljon treenannut, että tajuaako se saavansa toimia testissä vapaasti? Vai ajatteleeko se meidän olevan taas kerran treeneissä ja istuuko se koko testin vierelläni perusasennossa ja odottaa minulta lupaa toimia? :D

                                     Koirat Kuusamossa lomailemassa ja nauttimassa syyskeleistä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti