tiistai 23. elokuuta 2016

Yrittänyttä ei laiteta!


Hakua treenatessa tulokset on olleet vaihtelevia, mutta koska rohkea rokan syö, päätin kaikesta huolimatta ilmoittaa Kaidan hakukokeeseen. Koe vain on jo heti ensi kuun alussa, joten kovin hiottua koekuntoa meidän ei tarvitse edes haaveilla :D Toisaalta, ehkä en jännitä niin paljoa (enkä sen vuoksi mokaile niin hirveästi) kun tiedän, ettei täydellistä suoristusta ole luvassa? Parempi siis ottaa koe koenomaisena treeninä, niin ainakin nähdään missä kaikessa meillä vielä riittää treenattavaa ;)

En ollut myöskään huomioinut, että minulla ei tällä viikolla ole normaalisti autoa käytössä, koska avopuoliso lähtee kaveriensa kanssa mökkireissulle. Mutta onneksi löytyy ihania ystäviä jotka auttavat hädässä! Minun ei tarvitse jättää kaikkia tämän viikon treenejä väliin, koska kullanarvoinen Halla lainaa autoaan käyttööni, kiitos! <3

Ja jotta hakukokeessa ei ole tarpeeksi stressattavaa, niin toki tämän viikon sunnuntaina on Rovaniemen ryhmänäyttely, johon vien Kaidan. Meiltähän puuttuu muotovalion arvosta enää yksi serti ja käyttötulos (/luonnetesti), joten saa nähdä mitä Rovaniemeltä irtoaa!

Lopuksi tunnelmapaloina edellisestä hakutreenistä kuvia. Kuvaajana toimi Lotta Poikela, kiitos siis kuvista hänelle!

Vauhdilla maalimiesten etsintään:
Ja hyvällä draivilla myös paluu keskilinjalle maalilta:2 kommenttia:

  1. Tsemppiä kokeeseen ja näyttelyyn!

    VastaaPoista
  2. Lykkyä pyttyyn, sitä ei todellakaan pitäisi ottaa liian vakavasti ja aiheuttaa siten itselleen ja koiralleen järjettömiä paineita!

    VastaaPoista