torstai 17. syyskuuta 2015

Huoltoa ja vetoja

Eilen molemmat koirat pääsivät treenailemaan vanhassa porukassa: Nuutti teki rallytokoa avokin kanssa ja minä Kaidan kanssa tokoa (pitää alkaa viilata jääviä jos tokomestiksiin aiomme :D). Tänään vuorossa oli vähemmän perinteistä meininkiä. Aamulenkin päälle koirat pääsivät pesulle! Nuutti sai kokovartalokäsittelyn jotta saatiin likaa ja irtokarvaa vähemmäksi. Kaidan tarvitsi kärsiä hieman vähemmän, sillä se oli pitänyt karvansa puhtaana toista takajalkaa lukuunottamatta. Kumpikin koira alistui kiltisti kohtaloonsa, vaikkei suihkussa käynti selvästikään ollut kummankaan mielepuuhaa.

 Iltapäivästä puolestaan Nuutti pääsi pitkästä aikaa osteopaatin käsittelyyn. Viime kerrasta olikin jo hurahtanut puolitoista vuotta, mutta toisaalta osteopaatti ei löytänyt corgista muuta vikaa, kuin pari pienempää jumia takapäästä ja alaselästä. Ne naksuteltiin auki ja nikamat ojennukseen, ja taas oli pappakoira entistä ehompi! Selvästi junnukoiralla on ollut positiivinen vaste Nuutin terveydelle, sillä ennen penskan tuloa käytimme Nuuttia vähintään kerran vuodessa osteopaatilla hoidettavana selän jumien ja hermopinteiden vuoksi.

Kaida puolestaan pääsi muistelemaan kesätauon jälkeen vetohommia! Ehdimme vihdoin pk-porukan vetotreeneihin mukaan ja hyvinhän se Kaida veti ;) Treenasimme n. 500 metrin matkalla juosten, maalissa oli kouluttaja palkkaamassa ja kutsumassa koiraa. Ja raitapaitahan kyllä olisi juossut, mutta kun omistajalla loppuu kunto! Minun hidastaessa koirakin siirtyi raviin, mutta nosti kyllä vauhtia kyllä uudelleen kun koetin tsempata ja kiriä tahtia. Toivon mukaan päästään nyt käymään säännöllisesti vetotreeneissä niin Kaida oppii siihen, että sillä on oikeasti lupa kiskoa omistajaa perässä :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti