sunnuntai 13. syyskuuta 2015

BH Kaida! :)

Kaikesta etukäteishermoilustani huolimatta tänä aamuna Kaida veti tänään tottiskentällä mahtavan seuraamiskaavion. En juuri ollut treeneissä uskaltanut ilman palkkaa vetää koko BH kaaviota läpi, mutta siitä huolimatta Kaidalla pysyi kontakti yllä paremmin kuin monesti treeneissä. Tuomarin kommentteja oli, että iloinen ja reipas suoritus, hieman oli seilaamista ja väljyyttä paikoin seuraamisessa, mutta pääosin arvostelun osiot olivat erittäin hyviä tai, kuten jäävien ja paikkamakuun osalta, jopa erinomaisia :) Kaupunkiosuudessa Kaida säpsähti ohi hurauttanutta rullaluistelijaa, mutta muutoin veti sen todella lunkisti ja ilman ongelmia. Nyt voi siis hengähtää, ei voi olla kuin tyytyväinen tähän koiraan!

PS. Kuukauden päästä olisi holskujen tokon rotumestaruuskisat, olisiko siinä seuraava tavoite meille..? ;)

Today was finally time for our BH test. I was quite nervous but still Kaida performed very good healing! Our judge sayed that we had happy and cheery healing, but Kaida could still heal closer by my side. But our judgements were mainly "very good" or "excellent" so I could not be more proud of Kaida, she did so well even though she is not used to train during early morning :) 

Ps. Next month there will be Dutch Shepherd  "breeds championship obedience-trials", should we start to train for that next? ;)

A-osio ohi, nyt voi taas hengittää! / Passed the A-part, able to breath again! :D

      
Kaupunkiosa oli selvää kauraa Kaidalle / City part was easy piece of cake for Kaida :)     Kaidalle paras palkinto hyvin menneestä kokeesta oli päästä pulahtamaan hiekkamontulla uimasille / Best reward for Kaida was swimming trip afterwards:
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti