sunnuntai 7. kesäkuuta 2015

Läpi tuulen ja sateen kohti BH-koetta!

Voi ehkä myöntää hurahtaneensa pk-harrastukseen, kun on kolme tuntia seissyt treeneissä sunnuntaina aamupäivästä ulkona kelin ollessa viileän ("kesäiset" +9 astetta) sateinen ja tuulinen, ja  silti on oikein mielissään!

Saimme tänään holskuporukalla tehotreenausta eläintenkouluttaja Marjo Suménin johdolla. Kelistä huolimatta treenaus oli antoisaa ja kaikille tuntui löytyvän uusia vinkkejä ja apuja tottisteluun jatkoa ajatellen. Kaidan kanssa halusin hioa seuraamista. Marjo ohjeisti palkkaamaan vasemmalla kädellä niin, että koira kääntyy itsekin vasemmalle palkkaa hakemaan ja seuraamisasentomme tiivistyi ja suoristui kummasti! Näillä neuvoilla myös käännökset oikealle ja vasemmalle sekä täyskäännös alkoivat rullata paljon paremmin. Tästä rohkaistuneena uskaltanen tännekin kirjata tavoitteeni, joka on kypsynyt tässä viime kuukausien aikana: tähtäämme Kaidan kanssa BH-kokeeseen vielä tämän vuoden puolella! Onneksi viikon päästä ohjattu treenaus jatkuu, silloin pääsemme OPKYn järjestämälle tottisviikonlopulle Outi Hermiön oppilaiksi hiomaan liikkeitä lisää.

Kuvia ja videomateriaalia tämän päivän sateisista treeneistä löytyy albumistani :
 https://photos.app.goo.gl/sRgDezHK72MUBtTP6

Tästä Kaidan täyskäännöksestä (jota emme aiemmin siis ole juurikaan treenanneet koska nuo käännökset ovat tuntuneet olevan niin levällään...) olen erityisen ylpeä ^_^Ei kommentteja:

Lähetä kommentti