perjantai 4. tammikuuta 2019

Lomat loppu


Lomat on nyt vietetty ja uusi vuosi alkanut. Joululomareissulta palailtiin Ouluun 2.päivä, kun oli päästy yli vuoden  vaihteen myrskykeleistä. Kaikkiaan lomailu Kuusamossa sujui hyvin, mitä nyt Mina otti tavaksi herättää aamuisin ensimmäisen kerran klo 5-6 pihalle ja sen jälkeen noin tunnin välein kunnes ihmiset luovuttivat ja nousivat aamupalalle. Pientä univelkaa siis ehtiä kertyä reilussa viikossa ;) 

Pentu otti reissaamisen lunkisti, mitä nyt autossa pitää liikkeelle lähdettäessä pitää farmarin takapaksissa kunnon älämölöä. Onneksi se kuitenkin hiljenee pian auton liikkuessa. Kyläilypaikoissa se ei stressannut, vaan kirmasi aina iloisena kaikkien vieraidenkin syliin ja nuoleskelemaan naamat. Yöt nukkui muutoin hyvin, mitä nyt tosiaan aamuöisin sillä jostain syystä oli usein maha löysällä ja siksi tuli noita aikaisia aamuherätyksiä tiuhaan.

Jouluaattona koirillekin riitti paketteja. Ihmeen kiltisti pentukin antoi kuusen olla, mitä nyt alimmat koristeet ja etenkin kuusenjalan kasteluvesi kiinnostivat sitä välillä vastustamattomasti ;D






Uuden vuoden vietimme sen verran syrjässä maaseudulla, että paukutteluja ei tarvinnut erikseen varoa. Parit naapureiden ampumat padat pitivät sen verran pientä ääntä, ettei Minakaan edes herännyt iltauniltaan. Kelit suosivat vuoden lopussa, sillä pakkasta oli välillä vain -5 C joten Minakin tarkeni ulkoilla reippaasti ilman takkiakin.  Huomasimme myös ennen vuodenvaihdetta, että penskalla alkaa vihdoin löystyä maitohampaat! Ensimmäisenä on alkaneet heilua alaetuhampaat, jospa ne pikkuhiljaa alkaisi irrota, sen verran kova into pikkuneidillä on kyllä järsiä kaikkea :D



 Niin mukavaa kuin Kuusamossa olikin, niin kahden koiran (joista toinen on naskalihampainen ja ei-sisäsiisti) kanssa reissailu oli myös aika väsyttävää välillä. Kotia olikin ihana palata ja koiratkin ottivat kyllä heti paluun levon kannalta. Tässä vielä yksi kuvakimara reissun ajan unikekojen tyylinäytteistä:












Näiden uneliaiden kuvien myötä  hyvää alkanutta vuotta 2019! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti